Nominatie Industributietrofee

Op de valreep van ons 50ste jubileumjaar werd Aldipress blij verrast met een nominatie voor de Industributietrofee. Deze prestigieuze ‘fast moving consumer goods’ trofee wordt jaarlijks uitgereikt op basis van het Industributieonderzoek, uitgevoerd onder auspiciën van Foodmagazine/EFMI. Dit onderzoek geeft zowel leveranciers als foodretailers inzicht in de eigen prestaties en die van de concurrenten, gezien door de ogen van de partijen met wie zij op in- en verkoopgebied samenwerken. Daarbij wordt gekeken naar het accountmanagement, de trade marketing activiteiten en naar de supply-chain optimalisatie.
Volgens het jury rapport heeft Aldipress op alle fronten verbeteringen weten te realiseren, waarbij met name de hoge score voor supply chain management eruit springt. Dat laatste heeft uiteraard alles te maken met de doorgevoerde bundeling van de logistiek en transport in onze supply chain. Een belangrijke mijlpaal, die dus ook door foodretail wordt gewaardeerd wat blijkt uit onze nominatie. De trofees zijn inmiddels uitgereikt en in onze categorie ging tabaksgigant Imperial Tobacco er uiteindelijk met de trofee vandoor. Aldipress eindigde op een eervolle 3e plaats, een mooie opsteker aan het begin van het nieuwe jaar.