Aldipress introduceert Maggy!

UTRECHT – BV Aldipress, distributeur en trademarketeer van tijdschiften bestemd voor de losse verkoop,  introduceert het animatiefiguurtje Maggy. Een juiste verzorging van het tijdschriftenschap is van groot belang voor de verkoop van tijdschriften én vraagt om extra aandacht. Dit weet Aldipress als geen ander. Speciaal voor schapverzorgers is daarom Maggy ontwikkeld. Zij is het gezicht van een vernieuwd, eigentijds schaponderhoudsprogramma. Samen met de schapverzorger op de winkelvloer, zorgt Maggy voor een tiptop verzorgd tijdschriftenschap!

Maggy voorziet schapverzorgers van allerlei handige tips & tricks om in een goed schaponderhoud te voorzien. Met een duidelijke instructievideo bitly.com/MaggySchapverzorging en een handig Stappenplan begeleidt Maggy op een enthousiaste manier de schapverzorgers door de facetten van het schaponderhoud. Maggy zal het hele jaar door een prominente rol gaan spelen in de communicatie richting schapverzorgers. Eind week 47 worden de schapverzorgers over Maggy geïnformeerd.

Met toonaangevende uitgevers in het assortiment is Aldipress marktleider met ruim 70% omzetaandeel in de losse verkoop van tijdschriften.  Aldipress hecht waarde aan goede persoonlijke relaties,  streeft altijd naar nieuwe oplossingen en doet altijd net dat stapje meer.