Interview De Top 2017

In het magazine De Top 2017 Groei & Innovatie worden De Top retailers en fabrikanten van 2017 uitgelicht. De Top is een magazine dat in december 2016 is uitgebracht op initiatief van Foodmagazine en Distrifood. Aldipress viel op in de tijdschriftenketen door een efficiëntieslag: door te investeren in logistiekoptimalisatie, shopperonderzoek en categorie management projecten zijn de gemiddeld 3,5 meters aan tijdschriften in foodretail nu optimaal ingevuld. Een efficiëntieslag in de tijdschriftenketen die niet onopgemerkt bleef. In deze editie van de Top is een interview met Stefan Hutten opgenomen, waarin hij hier verder op in gaat. Het interview met Stefan Hutten ‘Het juiste Assortiment zorgt voor onderscheid’, vindt u op pagina 32.

Open hier het interview met Stefan Hutten.