Aldipress sponsor “Mercur Lancering van het Jaar”

INschrijven voor de feestelijke,

20e editie van de Mercurs 2017 kan vanaf nu!

Wie staan er 14 december a.s in de spotlights in het DeLaMar Theater tijdens een zeer bijzondere jubileumuitreiking van de Mercurs, de Oscars van de Magazine Media? De deadline is 4 oktober 2017. Er zijn geen kosten aan het inzenden verbonden.

Dit jaar zijn er 11 categorieën. Er is een nieuwe hoofdprijs: Mercur Magazinemerk van het Jaar. Een samenvoeging van de Mercur Magazine van het Jaar en Mercur Mediamerk van het Jaar: de crossmediale ontwikkeling van magazinemerken komt bij deze nieuwe categorie tot uiting. Eveneens nieuw – en terug van weggeweest – is de Mercur Cover van het Jaar. Het magazine met de meest originele, creatieve en onderscheidende cover maakt kans op deze felbegeerde Mercur.
Voor de oeuvreprijs, de Mercur d’Or/LOF-prijs voor Magazines en voor de Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar, kan niet worden ingezonden. Voor de negen andere categorieën kun je nu aan de slag!

Kijk op de website www.mercurs.nl voor meer informatie en de voorwaarden.