• Andrea van Baaren

  Manager Trade Marketing

  contactinformatie

  Andrea van Baaren

  "Bij Trademarketing ligt de focus op de winkelvloer waar consumenten worden verleid om een product of merk te kopen"  a.van.baaren@aldipress.nl
 • Marsha Dousi

  Salesmanager Publishers

  contactinformatie

  Marsha Dousi

  "Aldipress hecht waarde aan goede persoonlijke relaties, streeft altijd naar nieuwe oplossingen en doet altijd net dat stapje meer. Aldipress denkt mee en gaat voor het optimale resultaat voor u als uitgever"

  m.dousi@aldipress.nl
 • Mechteld van de Poll

  Salesmanager Retail

  contactinformatie

  Mechteld van de Poll

  "Tijdschriften maken uw winkel aantrekkelijker voor consumenten en werken ‘traffic’ verhogend. Uit consumentenonderzoek blijkt dat 61 % van de kopers tijdschriften koopt in de losse verkoop"

  m.van.de.poll@aldipress.nl
 • Pascal Averdijk

  Chief Financial Officer

  contactinformatie

  Pascal Averdijk

  "De actualiteit en dynamiek van tijdschriften vragen om flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. Dat staat dan ook hoog bij Aldipress in het vaandel"


  p.averdijk@aldipress.nl
 • Bas van den Berg

  Manager Business Intelligence

  contactinformatie

  Bas van den Berg

  "De Business Intelligence unit van Aldipress draagt zorg voor een optimale aansturing van uw titels, state-of-the-art analyse/reporting van uw verkoopcijfers en uitgebreide evaluaties van uw promoties"

  b.van.den.berg@aldipress.nl
 • Stefan Hutten

  Managing Director

  contactinformatie

  Stefan Hutten

  "Aldipress is partner voor uitgevers en retailers en draagt zorg voor het vinden van efficiënte oplossingen op het gebied van onder meer assortimentsmanagement, oplagebeheer, schappresentaties en promoties"

  s.hutten@aldipress.nl