Winnaar Mercur ‘Cover van het Jaar’


De winnaar van de door Aldipress gesponsorde Mercur ‘Cover van het Jaar’ is Libelle ‘10 x Brabants Zorgpersoneel’ van @DPG Media! Dit bijzondere nummer van Libelle is gemaakt in samenwerking met het Amphia ziekenhuis in Breda. De zorgverleners staan tijdens de coronacrisis in de frontlinie. Hun beroep is meer dan ooit van onschatbare waarde gebleken. In de winnende editie (40) van Libelle worden tien vrouwen van het Amphia ziekenhuis in de spotlights gezet, zowel in het magazine als op de cover.

De cover van een magazine is de spiegel van de tijdgeest. Nu meer dan ooit. Warmte en menselijkheid was het credo. En natuurlijk de actualiteit: corona. Dit onvergetelijke jaar kon er eigenlijk maar één winnaar zijn. De jury was unaniem: “Het concept is spot-on qua actualiteit, de uitwerking is simpel, menselijk, mooi, warm, dit treft je recht in het hart.”