Uw Aldipress accountteam bestaat uit een Accountmanager Uitgeverijen en een medewerker Commerciële Binnendienst. De Accountmanager is uw commerciële aanspreekpunt, de medewerker Commerciële Binnendienst uw dagelijks operationele contactpersoon.

Uw Aldipress accountteam kijkt samen met u naar de doelstellingen van uw titel(s) en geeft een op maat gemaakt advies op het gebied van de aansturing, presentatie en promotie van uw titel(s). Dit advies sluit aan op de wensen van u als uitgever, maar houdt ook rekening met de mogelijkheden in de markt. Dit plan vormt de basis voor alle activiteiten die Aldipress voor uw titel uitvoert met als doel het best mogelijke resultaat te behalen. Dit doet Aldipress voor zowel  reguliere titels als specials.

Editiemanagement

Het resultaat van uw titel bestaat uit de optelling van de individuele edities. Het managen van deze edities is de kernactiviteit van Aldipress en vindt Aldipress heel belangrijk. Voordat een editie in de markt wordt gezet,  bepaalt Aldipress de meest optimale oplage en uitzet. Of u nu streeft naar winst-, omzet of rendementsoptimalisatie. Zodra de editie in de markt staat, monitort Aldipress het verkoopverloop en stuurt bij waar nodig door bijvoorbeeld ‘replenishment’ (scanbased naleveringen).

De actualiteit en dynamiek van tijdschriften vragen om flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. Dat staat dan ook hoog bij Aldipress in het vaandel. Of u nu een nieuw tijdschrift introduceert of een ‘last minute’ special wilt uitbrengen, met de ervaring van Aldipress is voor alles een passende oplossing!

Meer weten over Accountmanagement?

Neem contact op met Aldipress. Wij vertellen u graag meer.
Telefoonnummer: 088-0115 888
Mail: info@aldipress.nl