Aldipress lanceert met trots en in samenwerking met de Magazine Media Associatie (MMA) de Mercur: Tijdschriftenretailer van het Jaar 2019!

Wie wint de Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar 2019? De retailer met het beste initiatief dat een positieve bijdrage aan de categorie tijdschriften heeft geleverd, maakt kans op deze mooie erkenning! De Mercurs zijn dé prijzen in de tijdschriftenbranche, maar zonder bevlogen retailer, is er geen verkoop. Daarom hebben wij deze Mercur van deze belangrijke categorie geadopteerd.

 

 

 

Heb jij als retailer een positieve bijdrage geleverd aan de categorie tijdschriften?
Verras ons en de mediabranche met de unieke initiatieven die jullie invulling hebben gegeven.
Er is niets mooiers dan het winnen van een Mercur!  Wees trots op wat jullie hebben gerealiseerd!

(INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK)

 

Bekendmaking genomineerden

De jury heeft de volgende drie initiatieven genomineerd voor de Mercur Tijdschriftenretailer van het jaar!

AKO Schiphol (Initiatief ‘Onbemande winkel’)
Bruna (initiatief ‘Pieken op de Zomerpiek’)
Primera (initiatief ‘Blader de zomer door’)

Welke genomineerde retailer de Mercur ‘Tijdschriftenretailer van het jaar’ gaat winnen, weten we op 12 december. Dan worden de winnaars bekend gemaakt in het DelaMar theater te Amsterdam.

De jury

De inzendingen worden door een jury beoordeeld. De jury bestaat uit een mix van leden met kennis van de tijdschriften- en retailbranche; Erwin van Luit (CEO New Skool Media), Arjan Kropman (Directeur F&L), Christine Boland (trendwatcher, retailexpert), Ger Boersma (retailexpert), Marsha Dousi (Salesmanager Uitgevers) en Karin Gerritsen (Managing Director Aldipress). Lees meer over bovenstaande juryleden en de juryleden van de andere categorieën op: http://mercurs.nl/jury/

Juryprocedure Aldipress Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar 2019

Uitreiking Mercur aan de winnaar

De uitreiking van de Mercurs vindt plaats op donderdag 12 december in het DeLaMar theater te Amsterdam. Voor elke genomineerde retailer stelt Aldipress vier toegangskaarten voor de uitreiking ter beschikking. Lees meer over de Mercurs 2019

De Magazine Media Associatie (MMA)

De Magazine Media Associatie (MMA) organiseert ieder jaar in december de uitreiking van de Mercurs: dé vakprijzen voor de magazine mediabranche. De prijzen worden toegekend aan personen, magazinemerken en dit jaar ook aan retailers die zich in de branche verdienstelijk hebben gemaakt. De Mercurs worden sinds 1998 uitgereikt.

 

Retailformules en onafhankelijke winkels kunnen meedingen en de winnaar krijgt het felbegeerde Mercur beeldje, dat wordt uitgereikt op 12 december in het Delamar theater, en een bedrag van EUR 2.500 ter besteding aan de tijdschriftencategorie.